Bespaar tijd en geld bij bedrijfskleding

bedrijfskleding

bedrijfskleding

Bij Alvado bedrijfskleding in Weert (Limburg) bespaard u in de webshop veel tijd en geld bij het online bestellen van werkkleding en bedrijfskleding en tijdelijk betaald u bij een bestelling boven de €250,00 geen verzendkosten binnen Nederland.

Alvado is uw online specialist op het gebied van werkkleding zoals o.a. : Overalls, Stofjassen, Tuinbroeken, Werkbroeken enz.. maar ook het gebied van Werkschoenen en veiligheidsartikelen zoals stofmaskers en helmen bent u bij Alvado bedrijfskleding op het juiste adres.

Alleen Topmerken werkkleding:

Bij Alvado shopt u A-merken zoals o.a. Blåkläder® en HaVeP, maar ook natuurlijk kunt u daar ook terecht voor werkkleding wanneer u iets minder heeft te besteden (budget bedrijfskleding). Zo bieden wij o.a. al een overall voor slechts €17,49, een moderne tuinbroek voor €11,95 en een degelijke stofjas van katoen voor €15,29 – alle prijzen op de webshop van Alvado zijn excl. 21% BTW maar natuurlijk zet u altijd de prijs incl. btw duidelijk in het overzicht staan.

Gebruikt bedrijfskleding

Alvado BV biedt u tevens een ruime collectie met gebruikte bedrijfskleding (gewassen), deze kleding is speciaal bedoeld wanneer u tijdelijk erg vuil werk moet doen en niet direct wilt kiezen voor nieuwe werkkleding. De gebruikte bedrijfskleding is de ideale oplossing voor o.a. straalbedrijven en verzinkerijen. Het bestellen van onze gebruikte bedrijfskleding is helaas online nog niet mogelijk en verzoeken u dus vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met Alvado – natuurlijk behoord het sturen van een e-mail ook tot de mogelijkheden.

Online betalen:

Het afrekenen in de webshop van Alvado geschied op een veilige en snelle manier en u kunt er voor kiezen om uw bedrijfskleding online af te rekenen met iDEAL of voor een overboeking. De levertijd van al onze producten is gemiddeld tussen de 1 en 5 werkdagen. Het aanmaken van een account in onze shop is niet noodzakelijk en u kunt dus direct afrekenen zonder een wachtwoord.

Graag tot ziens op Alvado bedrijfskleding!